SPARTAN S.F.T.

Antrenamentul S.F.T.  este unul dintre cele mai populare si noi concepte de antrenament functional care au intrat pe piata. Il puteti gasi in majoritatea cluburilor de fitness si chiar in casele oamenilor. Antrenamentul de acest tip  este foarte distractiv, eficient dar nu intotdeauna usor de executat.

Este nevoie de indrumare pentru siguranta si executarea corecta a exercitiilor. Este un concept creat in Grecia de master trainerul international Dimitris Gourgos.
La clasa S.F.T. t veti invata principiile fundamentale ale antrenamentului de acest tip. S.F.T. utilizeaza toate planurile de miscare si tinteste muschii stabilizatori (profunzi) ai zonei mediane ( core), astfel incat sa imbunatateasca miscarile functionale si  sa creasca performantele.

Dimitris Gourgos nu a creat acest concept nu numai pentru a avea sesiuni extraordinare de antrenament si clase explozive, ci face mult mai usoara integrarea acestui instrument unic de antrenament alaturi de alte accesorii, precum Bosu, Fitball, etc in cadrul aceluiasi exercitiu.